Tony Livančić novi kapiten Viteza

Talentovani fudbaler

Tony Livančić novi kapiten Viteza

NK Vitez već duže vremena se priprema za novu sezonu na trening kompleksu niželigaša Rijeke u Vitezu. Nakon što se oprostio kapiten Mladen Jurčević, te Ivan Livaja pojačao redove Željezničara, trener Viteza Valentin Plavčić bio je primoran birati novog kapitena.

Uprava kluba i stručni štab su se odlučili za mladog Tonija Livančića, dok će zamjenik Livančiću biti Josip Šantić. Povremeni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine nije krio oduševljenje zbog potpisivanja novog ugovora, te dobijanja kapitenske trake.

"Izuzetno mi je drago što ću u narednoj sezoni predvoditi ekipu Viteza kao kapiten. Velika je čast preuzeti traku od Jurčevića i Livaje, a iskreno se nadam da ću opravdat povjerenje koje mi je ukazala uprava kluba" izjavio je Toni Livančić za SportSport.ba.

Livančić je potpisao dvogodišnji ugovor, a trenutna vrijednost ovog nogometaša prema transfermarketu iznosi oko 100 000 KM. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svojim radom i trudom ću se truditi da se vratim u mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine" dodao je Livančić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.