Top 10 golova ovog vikenda
Drogba pogodio protiv Milana

Top 10 golova ovog vikenda

Edmir Škorić

U vikendu koji je iza nas odigrano je dosta utakmica, neke ekipe su se uigravale za početak prvenstva, dok su druge već u punom zamahu državnog šampionata. Donosimo vam i najljepše golove koji su postignuti na terenima širom svijeta.

Prvo mjesto pripalo je Fillippos Darlasu, igraču grčkog PAOKA. Suigrač našeg reprezentativca Zlatana Muslimovića odlično je šutirao na jedan odbijanac poslije kornera. Drugo mjesto pripalo je golu Dentinha, članu brazilskog Corinthiansa. Ovdje je, ipak, odigrana prelijepa akcija, baš u stilu Brazilaca.

U prvih deset "top golova" ovog vikenda nalaze se golovi Didiera Drogbe, Clarenca Seedorfa, Claudio Lopeza, Ariel Ortege...

1. Filippos Darlas (PAOK - Sparta Rotterdam)




2. Dentinho (Corinthians - Vitoria)



3. Sikster Kasimir (Tallinn FC - Brondby)




4. Didier Drogba (Chelsea - AC Milan)




5. Clarence Seedorf (AC Milan - Chelsea)




6. Claudio Lopez (Kansas City - LA Galaxy)




7. Scott McGleish (Leyton Orient - Newcastle)




8. Ariel Ortega (River Plate - Everton)




9. Sigurd Rusfheldt (Tromso - Stromsgodset)




10. Alex (Spartak Moskva - CSKA Moskva)


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.