Topić strijelac, Saturn izgubio
Topić postigao prvi ovosezonski gol

Rusija, 2. kolo

Topić strijelac, Saturn izgubio

Marko Topić, povratnik u fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, postigao je danas svoj prvi gol u ruskom šampionatu. U drugom kolu prvenstva Rusije, njegov Saturn je gostovao kod Zenita, aktuelnog osvajača Kupa UEFA i doživio je poraz rezultatom 1:2.

Naš reprezentativac mrežu domaćeg tima zatresao je u 35. minuti, kada je izjednačio rezultat na 1:1. Prije toga, na otvaranju utakmice Zenit je u vodstvo doveo Ivica Križanac, reprezentativac Hrvatske koji je pogodio u devetoj minuti utakmice.

Ipak, Saturn nije uspio spasiti bod, obzirom da je Tekke u 66. minuti postigao i drugi gol za Zenit osiguravši svome timu prvo ovosezonski trijumf. Topić je odigrao cijeli susret.

Saturn nakon dva kola zauzima posljednje mjeseto na tabeli, bez ijednog osvojenog boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.