Topiću posljednjih 30. minuta u pobjedi

Ruska Premier liga, 25. kolo

Topiću posljednjih 30. minuta u pobjedi

Odigrane su prve četiri utakmice ruske Premier lige, a na njima su postignuta samo četiri gola, od toga dvije utakmice su završene nepopularnim rezultatom 0:0.

Sibir Novosibirsk je remizirao kod kuće sa Spartakom iz Moskve, isto kao i Alaniya sa Dinamom iz Moskve.

Nalchik je prekoretom došao do pobjede nad Tomskom. Naime, gosti su prvo poveli preko Starikova u 56. minuti, da bi samo četiri minute poslije Dyadyun donio poravnanje. Potpuni preokret je načinio Siradze svojim golom u posljednjoj minuti susreta.

Saturn je teško došao do pobjede protiv Tereka na svom terenu, a gol su postigli tek u 79. minuti susreta. U ovoj utakmici u 60. minuti u igru je ušao naš bivši reprezentativac, Marko Topić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije