Topla dobrodošlica za Izeta Hajrovića na prvom treningu

Zmaj je lijepo dočekan

Topla dobrodošlica za Izeta Hajrovića na prvom treningu

Izet Hajrović odradio je prvi trening u svom novom klubu. Roberto Mancini okupio je svoje izabranike jutros u sportskom kampu u Beleku, a među njima našao se i novi fudbaler Galatasaraya Izet Hajrović.

Kada se pojavio pred ostatkom tima, trener Roberto Mancini i njegovi novi saigrači priredili su Hajroviću toplu dobrodošlicu. Igrači su bili podijeljeni u tri grupe, a Hajrović je radio sa napadačima.

Na bolove u leđima žalio se Hamit Altintop, dok su probleme sa povredama imali i Gökhan Zan odnosno Aurelien Chedjou. Naredni trening na programu je danas od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.