Topli doček Brazilaca za Zmajeve u Cuiabi
Foto: globoesporte.globo.com

Podrška lokalnog stanovništva

Topli doček Brazilaca za Zmajeve u Cuiabi

Teme:

Fudbalska reprezentacija Brazila stigla je u Cuiabu gdje će odigrati svoj drugi susret grupu F na Svjetskom prvenstvu, a protivnik će joj biti selekcija Nigerije.

U duelu sa aktuelnim šampionom afričkog kontinenta na Areni Pantanal Zmajevi bi mogli računati na veliku podršku Brazilaca, makar ako je suditi prema raspoloženju lokalnog stanovništva koje je dočekalo Zmajeve sa raznim porukama ispred hotela u kojem je smještena delegacija BiH.

Među prisutnima bilo je i fanova Manchester Cityja koji su željeli autogram ili sliku sa Edinom Džekom, ali poželjna je bila fotografija i sa nekim drugim Zmajem.

Podrška Brazilaca mogla bi biti itekako važna za ekipu selektora Sušića u duelu iz kojeg bi naša reprezentacija mogla puno profitirati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.