Toprak: Vjerujemo u čudo

Toprak: Vjerujemo u čudo

Adnan Beganović

Iako su u prvom susretu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo na domaćem terenu pretpjeli poraz (0:39 turski reprezentativci uoči revanša na Maksimru vjeruju u čudo.

Jedan od onih koji vjeruje da njegov tim može napraviti nemoguće je i odbrambeni fudbaler Vayer Leverkusena, Omer Toprak.

"Očekuje nas teška utakmica, no nismo se predali. Došli smo se boriti i želimo pobijediti. U fudbalu je sve moguće, ako uspijemo pogoditi u prvih 20 minuta možemo ostvariti dobar rezultat. Vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti", izjavio je Toprak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti