Torino za Ogbonnu želi 30 miliona eura

Torino za Ogbonnu želi 30 miliona eura

E. Škorić

Prema izvješću La Stampe, Torino je postavio početnu cijenu od 30 miliona eura za Angela Ogbonnu, noometaša kojeg žele Milan i Juvetntus.

Dvadesetotrogodišnji perspektivni stoper trenutno nastupa u Torinu, italijanskome drugoligašu, ali je odavno 'zapao za oko' čelnicima Milana i Juventusa.

Ogbonnin zastupnik Giovanni Branchini, sastat će se s čelnicima Torina u sljedećih nekoliko dana kako bi pregovarao oko produženja ugovora njegovome klijentu.

Osim poboljšanja finansijske strane ugovora, vjeruje se da će Torino postaviti klauzulu u ugovor od 30 miliona eura, kako bi dobro zaradio ukoliko se Milan, Juventus ili neko treći odluči na kupnju 23-godišnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.