Torlak i Adilović pozvani u reprezentaciju
Vule Trivunović

Otkazali Trivunović i Nikolić

Torlak i Adilović pozvani u reprezentaciju

Sedin Torlak i Eldin Adilović obući će dres reprezentacije Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu sa Poljskom 10. decembra u Antaliji.rn

Naime, ova dvojica fudbalera pozvana su umjesto Steve Nikolića i Vuleta Trivunovića, koji su bili prisiljeni otkazati nastup u nacionalnom dresu za prijateljski susret sa selekcijom Poljske u Turskoj 10. decembra.

Nikolić je opravdao svoj izostanak povredom zadobivenom prije desetak dana, dok je Vule Trivunović svoj nedolazak opravdao ranije ugovorenim obavezama. Naime, Trivunović upravo za 10. decembar ima zakazano vjenčanje.

Njihovo će mjesto u reprezentaciji preuzeti fudbaler Čelika Eldin Adilović i stoper Sarajeva Sedin Torlak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.