Torlak: Idemo u Prijedor po tri boda

Sarajevo gostuje Rudaru

Torlak: Idemo u Prijedor po tri boda

Sarajevo će prosute bodove na Koševu protiv Borca, pokušati nadoknaditi u Prijedoru, gdje bordo momci gostuju kod Rudara.

Međutim, veliki problem za trenera Sarajeva Mirzu Varešanovića predstavlja neigranje Kojaševića i Gutića, koji imaju po tri žuta kartona, a Džakmić također nije u kombinaciji za ovaj susret, zbog bolova u stomaku.

Ipak, u bordo taboru su optimisti i žele se iskupiti za poraz od Borca.

"Rudar ima dobru ekipu, iako na početku sezonu nisu najbolje startali. Mi smo neočekivano poraženi na svom stadionu i sada moramo tražiti bodove u gostima, kako bi nadoknadili izgubljeno. Dolazimo u Prijedor sa velikim očekivanjima, iako nam ne igra nekoliko igrača. Opet ćemo imati veliku podršku sa tribina i uz pomoć naših navijača vratiti ćemo se u glavni grad sa tri boda", rekao je stoper bordo tima Sedin Torlak za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.