Torlak: Napadački za nastavak pozitivne serije

Sarajevo gostuje u Trebinju

Torlak: Napadački za nastavak pozitivne serije

Adnan Beganović

Derbi susret 7. kola BH Telecom Premijer lige danas će u Trebinju odigrati domaći Leotar i vodeće Sarajevo.

Pred aktuelnim liderom premijerligaškom karavanom je danas težak ispit. Izabranici Dragana Jovića gostuju kod neugodnog Leotara, a kapiten bordo momčadi Sedin Torlak optimističan je uoči današnjeg meča.

 

"Leotar nije slučajno u vrhu premijerligaške tabele. Imaju Trebinjci dobro posloženu momčad, koja pruža dosta dobre partije, tako da nas očekuje jako zahtjevan meč", istakao je Torlak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Međutim, naše ambicije su dobro poznate, želimo dvostruku krunu, a sukladno ambicijama i rejtingu klubu, postavit ćemo se danas u Trebinju. Igrat ćemo napadački, za gol više jer uostalom drugačije i ne znamo igrati. Nadam se da ćemo nastaviti našu pozitivnu seriju, unatoč protivniku kojeg jako respektujemo", dodao je kapiten bordo momčadi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.