Torlak: Nije mi slomljen nos, dobro se sve završilo

Tuča igrača Radnika i Sarajeva

Torlak: Nije mi slomljen nos, dobro se sve završilo

E. Škorić

Prijateljski susret Radnika i Sarajeva u Hadžićima nije dočekao kraj i to zbog sukoba između igrača dva kluba.

Dvije su različite priče kada je u pitanju ovaj događaj. Tako hadžićki portal Epoha.ba tvrdi da je došlo do velike tučnjave između igrača, trenera i publike, te da je epilog svega slomljen nos kapitenu bordo tima Sedinu Torlaku.

 

No, kontaktirali smo FK Sarajevo, te nam je rečeno da sukobi nisu bili na tom nivou. Navodno, deset minuta prije kraja utakmice bio je jedan grub start s leđa nad Saidom Husejinovićem od strane Radnikovog nogometaša Ibrice, a onda je došlo do naguravanja, ali istina i tuče koja je na kraju završena bez povrijeđenih igrača.

 

Treneri oba kluba odmah su svoje igrače poslali u svlačionicu, a do tog trenutka nije bilo golova. Sarajevo je igralo s 22 igrača, odnosno trener Dragan Jović htio je isprobati sve svoje raspoložive igrače.

Evo što nam je kapiten Sarajeva Sedin Torlak kazao: "Igrali smo prijateljsku utakmicu. Bila su dva grublja starta nad Saidom. Oni su se zatrčali na nas. Ušao sam da ih razvedem, a onda su dvojica krenula ka meni i zakačili su me po nosu, pa mi je krenula krv. Ma, sad me prijatelj zove i kaže da je pročitao kako mi je slomljen nos, no to nije istina. Moj nos je dobro. Nismo baš očekivali ovakav tretman. Bilo je dobacivanja s tribina, visoke su bile tenzije, ali hvala Bogu da je sve dobro prošlo", kaže Torlak i dodaje:

 

"Jedan od dvojice Radnikovih igrača zatrčao se i u samog Suljića i naravno da smo bili zajedno i htjeli smo se odbraniti. Koškanja je bilo, ali ne u toj mjeri da se toliko preveliča čitava stvar.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za vikend Sarajevo gostuje u Bijeljini kod Radnika, što će biti posljednji meč za njih u prvom dijelu sezone.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije