Torlak: Pauzirat ću sedam do deset dana

Obavio liječničke preglede

Torlak: Pauzirat ću sedam do deset dana

Edmir Škorić

Kapiten Sarajeva, Sedin Torlak, povrijedio je mišić u utakmici 18. kola Premijer lige BiH protiv Veleža u Mostaru, a povredu je obnovio u duelu 19. kola protiv Slavije na Koševu.

Torlak je s lakšim bolovima nastupio protiv Slavije, ali prilikom jednog starta istegao je mišić desne noge, te je danas obavio liječničke preglede.

"Obavio sam upravo preglede i moram kazati da ću zbog rupture prednjeg mišića najvjerovatnije pauzirati sedam do deset dana. Sada me očekuju terapije", kratko je za SportSport.ba rekao kapiten Sarajeva.

Tako će bordo tim bez svog kapitena nastupiti protib Čelika u Zenicite Kozare u Gradišci. Povratak Torlaka očekuje se sredinom ovog mjeseca, kada Sarajevo na Koševu bude domaćin Leotaru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.