Torlak: Pobjeda protiv Leotara je jednostavno imperativ

Zbog povrede nije siguran u nastup

Torlak: Pobjeda protiv Leotara je jednostavno imperativ

A. Haznadarević

Pouzdani stoper tima sa Koševa Sedin Torlak, zbog povrede najvjerovatnije neće biti od pomoći svojim saigračima u sutrašnjem duelu sa Leotarom.

 

Međutim, i bez njegove pomoći, jedan od vođa bordo tima je uvjeren u pobjedu svog tima:

 

"Pobijedili smo svaki put Leotar na Koševu, vjerujem da ćemo nastaviti tradiciju i u nedjelju". 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Atmosfera je dobra u ekipi i siguran da možemo ostvariti naš cilj. Ne znam da li ću nastupiti sutra, vidjeti ćemo poslije današnjeg treninga. Svakako, bez obzira ko bude igrao, pobjeda je jednostavno imperativ", kazao je Torlak.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.