Kapiten Sarajeva nakon pobjede

Torlak: Pobjedu poklanjamo navijačima

E. Škorić

Kapiten Sarajeva Sedin Torlak bio je presretan nakon pobjede nad gradskim rivalom Željezničarom u 100. vječitom derbiju.

"Osjećaj je prekrasan, ne može se opisati. Što smo zacrtali to smo i uradili. Obećali smo pobjedu i poklanjamo je njima, našim vjernim navijačima", rekao je Torlak, a potom je dodao.

"Ovo je korak bliže ka tituli, iako ima još da se igra. Sada smo bliže tom cilju", rekao je kapiten Sarajeva nakon pobjede od 1:0 nad velikim rivalom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.