Torlak: Policajac me udario pendrekom

Treće poluvrijeme u Trebinju

Torlak: Policajac me udario pendrekom

Kapiten Sarajeva Sedin Torlak potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba da ga je jedan od policajaca u Trebinju udario pendrekom.

U današnjem susretu sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Leotar je na Policama sa minimalnih 1:0 savladao Sarajevo, ali je ovaj susret ostao upamćen i po dešavanjima van terena.

Naime, susret je bio prekinut na desetak minuta zbog sukoba gostujućih navijača i policije.

"Jedna grupa naših navijača je kasnila sa dolaskom i njih je presrela policija. Ja imam nepotvrđene informacije da su trojica navijača Sarajeva uhapšena. Druga grupa navijača, koja se nalazila na tribinama, saznala je da su njihove kolege napadnute, pa su i oni reagovali", kaže za SportSport.ba kapiten Sarajeva Sedin Torlak, te dodaje kako se i on sam našao u žarištu sukoba.

"Ja sam kao kapiten krenuo da smirim situaciju, ali kada sam došao ispod tribine, jedan od specijalaca je krenuo da udari navijača Sarajeva i zakačio je mene, nakon čega se situacija dodatno pogoršala. Mene je policajac prije toga pokušao udariti nogom. Bilo je tu još svega, a mi evo još uvijek nismo krenuli jer se jedan od autobusa sa navijačima pokvario i ljudi ne mogu krenuti iz Trebinja. Uglavnom, ima snimka svega šta se dešavalo i sve će se lijepo vidjeti", dodao je Torlak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.