Torlak potpisao dvogodišnji ugovor

Na današnjoj pres konferenciji

Torlak potpisao dvogodišnji ugovor

Edmir Škorić, foto: A. Balić

Održana je pres konferencija uoči surtašnjeg revanš susreta drugog pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu u kojem se sastaju Sarajevo i Orebro. Ipak, na trenutak utakmica je pala u drugi plan, jer je ugovor produžio Sedin Torlak.

Sedin Torlak je pred novinarima na press konferenciji, u društvu direktora Suada Muzurovića, produžio vjernost bordo klubu na dvije godine.

"Izuzetno mi je drago što sam produžio ugovor i što ću još dvije godine nositi bordo dres. Nastojat ću svojim igrama da pomognem klubu da napravi velike uspjehe u Evropi i domaćim takmičenjima i da obradujem armiju naših vjernih navijača", rekao je Torlak nakon potpisivanja ugovora.

"Već neko vrijeme radimo na produživanju saradnje sa igračima kojima je istekao ugovor. Drago mi je što je naš kapiten prvi koji je potpisao novi ugovor", rekao je Muzurović.

Torlak je potpisao ugovor u novom dresu marke Royal, u kojem će Sarajevo igrati u narednoj sezoni.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.