Švedski Orebro zainteresovan za kapitena bordo tima

Torlak: Prije svega želio bih ostati

Orebro, kojeg je Sarajevo izbacilo u drugom pretkolu Evropske lige, prema pisanju švedskih medija pokazao je interesovanje za kapitena bordo tima, Sedina Torlaka.

Michael Almebacks je prešao u Club Brugge i Orebru je potreban stoper, a s obzirom da je Torlak bio jedan od najboljih igrača Sarajeva u obje utakmice drugog pretkola Evropske lige, kapiten bordo tima jedan je od kandidata da zamijeni 23-godišnjeg svedskog stopera.

Torlak u razgovoru za naš portak kaže kako nije stupio u kontakt ni sa jednim klubom, a ukoliko bi Orebro poslao konkretnu ponudu bio bi spreman preseliti u švedsku. Međutim, prije svega kapiten bordo tima želi ostati na Koševu.

"Čuo sam da je Orebro pokazao interesovanje za mene. Nisam ni s kim stupio u kontakt. Ukoliko bi se klubovi dogovorili, ako bi bilo adekvatno obepštećenje i zadovoljavali neke moje potrebe bio bih spreman preći u Orebro. Prije svega, izrazio sam želju da ostanem ovdje", rekao je Torlak za SportSport.ba.

Torlak se i osvrnuo dolazak Dragana Jovića na klupu tima sa Koševa rekavši: "Drago mi je da se konačno završio izbor trenera. Mi prihvatamo svakog trenera. Sigurno, Dragan je jedan od najboljih trenera u Bosni i Hercegovini".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.