Torlak: Prve prognoze kažu desetak dana mirovanja

Kapiten Sarajeva povrijeđen

Torlak: Prve prognoze kažu desetak dana mirovanja

Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo Sedin Torlak povrijedio je mišić i prema prvim prognozama neće ga biti na terenu sedam do deset dana.

Torlak se povrijedio u susretu 19. kola fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Slavije, a jutros je imao preglede. Prve prognoze govore kako će van terena provesti desetak dana.

 

"Evo, upravo sam sa pregleda. Rekli su mi da ću zbog povrede mirovati sedam do deset dana. Ipak, to nije još definitivno jer su to neke prve prognoze. Danas u 17 sati imam pregled ultrazvukom nakon kojeg će biti jasnije stanje", kaže Torlak za SportSport.ba.

 

Sarajevo je sjajno odigralo drugo poluvrijeme susreta protiv Slavije na Koševu, a kapiten bordo tima se nada da bi upravo to moglo biti prekretnica ka boljoj igri njegove ekipe.

 

"Iskreno se nadam da će to drugo poluvrijeme protiv Slavije biti prekretnica ka boljem u našoj igri ove sezone. Mislim da možemo nastaviti sa dobrim igrama. Sada pred sobom imamo dvije gostujuće utakmice i potrebno nam je da odigramo dobro kako bi ostali u vrhu tabele", kaže Torlak, koji se potom osvrnuo na derbi kojeg u narednom kolu Sarajevo igra na Bilinom polju protiv Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Ako budemo odigrali kao uu drugom dijelu susreta sa Slavijom, onda se možemo nadati i dobrom rezultatu. Mi smo odlučni u namjeri da pobijedimo u svakoj utakmici koju igramo, pa će tako biti i na Bilinom polju", dodao je kapiten Sarajeva na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti