Torlak sporazumno raskinuo ugovor s Olimpicom

Mladi Salihagić se priključio pripremama

Torlak sporazumno raskinuo ugovor s Olimpicom

M. Šljivak

Dres Olimpica u narednoj sezoni neće nositi Sedin Torlak sa kojim se klub sporazumno rastao.

"Sedin Torlak u narednoj sezoni neće biti igrač Olimpica, korektno smo se rastal i FK Olimpic se zahvaljuje Sedinu na dosadašnjoj saradnji i želimo mu sreću u nastavku njegove karijere", kazao je za službenu stranicu kluba sportski direktor kluba, Edin Prljača.

Na današnjoj prozivci nije se pojavio niti Asim Zec kojem je istekao ugovor sa Olimpicom.

U narednim danima, ekipi bi se trebala priključiti dva nova igrača, a radi se o reprezentativcu Malte, Rowenu Muscatu, kao i Arisu Nukiću koji je označen jedan od najtalentovanijih fudbalera na američkom koledžu St. Louis, a igra na poziciji napadača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa ekipom su danas trenirala i nova pojačanja, Danijal Brković te Filip Gligorov, dok su opravdano odusutni bili Pandža i Alexandrinho.

Treba dodati da se pripremama prvog tima priključio i mladi napadač Kemal Salihagić, koji je u prošloj sezoni nastupajući za kadete Sarajeva postigao čak 20 pogodaka i s Gojakom je podijelio titulu najboljeg strijelca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.