Torlak zanimljiv Orebru

Prema pisanju švedskog portala Fotbollskanalen.se

Torlak zanimljiv Orebru

Adnan Beganović

Prema pisanju švedskog portala Fotbollskanalen.se kapiten Sarajeva, Sedin Torlak, zanimljiv je čelnim ljudima Orebra, kojeg je bordo momčad izbacila u 2. pretkolu Evropske lige.

Pomenuti portal piše da čelnici Orebra već duže vrijeme traže stopera jer je Michael Almebacks prešao u Club Brugge, a navodno je Torlak na vrhu liste želja švedskog kluba.

"Ostavio je dobar dojam u međusobnim duelima naših momčad i vrlo je zanimljiv fudbaler. Međutim, da li je za nas, ne bih sada komentarisao.

Pored Torlaka kao potencijalno pojačanje Orebra spominje se i defanzivac Elfsborga, Anders Wikstrom.

Da li će biti nešto od ovog transera teško je predvidjeti, no u nekoliko narednih dana saznat će se da cli će navijači bordo momčadi i na proljeće u dresu Sarajeva gledati svog ljubimca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.