Torre odabrao igrače za duel sa Zmajevima

Šest igrača iz evropskih klubova

Torre odabrao igrače za duel sa Zmajevima

Adnan Beganović

Selektor meksičke fudbalske reprezentacije, Jose Manuel de la Torre, objavio je imena 22 igrača na koje će računati za prijateljsku utakmicu sa našim nacionalnim timom, koja se igra 9. februara u Atlanti.

Od 22 igrača koja se nalaze na spisku selektora Jose Manuela de la Torre njih 16 dolazi iz domaćeg prvenstva, dok šest igrača dolazi iz evropskih klubova, a to su Francisco Javier Rodriguez (PSV), Hector Moreno (Alkmaar), Carlos Salcido (Fulham), Giovani dos Santos (Santander), Pablo Barrera (West Ham) i Javier Hernandez (Manchester United).

Meksička reprezentacija za Atlantu će otputovati u ponedjeljak ujutro.

Spisak meksičke reprezentacije:
Golmani: Isus Corona i Alfredo Talavera.

Odbrambeni red:
Paul Aguilar, Ivan Estrada, Maza Rodriguez, Edgar Duenas, Jonny Magallon, Hector Moreno, Jorge Torres Nilo i Carlos Salcido.

Vezni red:
Gerardo Torrado, Izrael Castro, Jesus Zavala, Antonio Naelson Sinha i Luis Perez.

Napadači: Giovani dos Santos, Edgar Pacheco, Pablo Barrera, Nestor Calderon, Jose Maria Cardenas, Aldo de Nigris i Chicharito Hernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti