Torres: Mislim da Aguero neće otići u Real

Torres: Mislim da Aguero neće otići u Real

Edmir Škorić

Španski reprezentativac i odnedavno napadač Chelseaja, Fernando Torres, tvrdi kako Sergio Aguero neće napustiti Atletico i preći u madridski Real.

Izvješća govore kako je Real Madrid u ozbiljnim namjerama da dovede Sergija Aguera, no Torres, također nekadašnji igrač Atletica, smatra da će Argentinac ostati na Vicente Calderonu.

"Normalno je da momčadi žele dovesti igrača kakav je Kun Aguero. Međutim, mišljenja sam da on neće otići u Real Madrid", kazao je Torres novinarima u Las Rozas kampu gdje su okupljeni nogometaši španske nogometne reprezentacije, dodavši:

"Bilo bi čudno da on ode u Real, no to je njegova odluka. To je komplicirano, jer kada ste u Atleticu navijači vam pokazuju što značite klubu. Kun je veliki igrač. Ova momčad Atletica je konkurenta i imaju velikog trenera (Quique Sanchez Floresa). Teško je, ipak, krenuti naprijed kada imate loše rezultate."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.