Torres: Ne razmišljam o odlasku

Uz klub i kada je najteže

Torres: Ne razmišljam o odlasku

Edmir Škorić

Fernando Torres nema namjeru napustiti Liverpool u ovako teškim trenucima za klub. Španski napadač je to još jednom potvrdio.

Svega dvije sezone ranije, Redsi su se borili za naslov Premiershipa. No, odlaskom Rafe Beniteza i dolaskom Roya Hodgsona, stvari su se znatno pogoršale. Redsima je sada sve dalja i Evropa, a sve bliže opasna zona (svega četiri boda). Klub je otpustio Roya Hodgsona i za trenera imenovao legendu kluba, Škota Kennyja Dalglisha, koji će voditi momčad od kraja sezone.

"Moramo se držati skupa više nego ikad prije. Moramo živjeti u sadašnjosti, igrati od utakmice do utakmice. Potrebno nam je više bodova, pobjeda i naravno pomak na tabeli", kazao je Torres za The People, dodavši:

"To je naš izazov i pokušat ćemo ga ostvariti uz pomoć naših navijača. Razmišljam samo o Liverpoolu i o tome kako ćemo spasiti sezonu. Ne mislim o odlasku, iako u nogometu puno toga ovisi o klubu."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.