Torres: Spremni smo odgovoriti Realu

Napadač Atletica poručio

Torres: Spremni smo odgovoriti Realu

D. Vejo

Sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu večeras očekuje madridski klasik, a gdje će se u revanš meču polufinala Lige prvaka sastati Atletico i Real.

Jorgandžije jure minus od tri gola iz prvog susreta (3:0), te će zbog toga ispred sebe večeras imati veliki zadatak. Ronaldo je u naletu, pa će tako zadnja linija crveno-bijelih imati pune ruke posla.

No, uprkos toj činjenici, tim sa Vicente Calderona večeras ide na sve ili ništa.

Jedan od najiskusnijih članova crveno-bijele ekspedicije ističe da je Atletico spreman da odgovori najvećem rivalu, te da u meč ulaze puni želje, volje i elana za plasmanom u finale najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

"Vrijedno smo radili i spremali se tokom cijele sedmice. Spremni smo da odgovorimo Realu. I dalje vjerujemo", poručio je napadač Atletico Madrida, Fernando Torres.

Utakmica između Atletico Madrida i Real Madrida igra se večeras od 20.45 sati na stadionu Vicente Calderon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi