Torres u sastavu Redsa za Utrecht

Steven Gerrard dobio slobodno

Torres u sastavu Redsa za Utrecht

Španski napadač Fernando Torres sutra bi trebao zaigrati u svojoj prvoj utakmici u Evropskoj ligi, kada njegov Liverpool bude gostovao Utrechtu.

Torres bi mogao zaigrati protiv holandske ekipe, a trener Redsa Roy Hodgson želi svom napadaču dati priliku kako bi ovaj popravio fizičku spremu.

Međutim, u sastavu Liverpoola protiv Utrechta neće biti kapitena Stevena Gerrarda, koji je dobio slobodno kako bi se mogao odmoriti, kao i stoper Daniel Agger.

Sastav Liverpoola koji je otputovao za Utrecht: Reina, Jones, Johnson, Kelly, Kyrgiakos, Skrtel, Carragher, Shelvey, Poulsen, Lucas, Rodriguez, Spearing, Babel, Meireles, Jovanović, Cole, Kuyt, Eccleston, Ngog, Torres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.