Toshack: Bale će igrati u Španiji

Toshack: Bale će igrati u Španiji

Midhat Šljivak

Bivši trener Real Madrida, John Toschak, izjavio je danas kako će fudbaler Tottenhama Gareth Bale preći u špansku Primeru.

Sjajni Velšanin je još jednom odličnom sezonom u Tottenhamu ponovo privukao pažnju velikih evropskih timova, a njegovo ime se najčešće spominje u kontekstu prelaska u ekipu Real Madrida, ali transfer za sada koči odšteta od 80 miliona eura koju Spursi traže za Balea.

"On je na nivou Ronalda i Messija. On će igrati u Španiji za jedan od dva velika kluba. On je stvoren da igra u Ligi prvaka", rekao je Toschak.

 Toschak je u dva navrata tokom 90-ih godina predvodio Kraljeve sa klupe, a trenutno vodi azerbejdžanski Khazar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije