Toshack: Jedva čekam meč s Engleskom

Selektor Walesa

Toshack: Jedva čekam meč s Engleskom

Edmir Škorić

John Toshack, selektor Walesa, nakon što je saznao da će igrati dvije utakmice sa susjednom Engleskom, ističe kako "ne može dočekati" ta dva velika susreta.

Žrijeb je spojio Walesa i Englesku, dvije susjedne zemlje, a osim njih u grupi G nalaze se još Švicarska, Crna Gora i Bugarska. Wales je posljednji put protiv Engleske igrao 2005. godine, kada su Englezi golom Joe Colea slavili na Millenium stadionu.

"Utakmica koju će svi željeti gledati je ona s Engleksom. Mlada smo momčad, ali dobro napredujemo. Engleska je velika, velika utakmica za nas. To je nešto ogromno. Znamo sve o njima i oni znaju sve o nama", kazao je velški selektor, te dodao.

"Naši dečki će biti dobro motivirani za utakmicu s Engleskom, u to nema sumnje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije