Toshack na klupi Makedonije

Toshack na klupi Makedonije

Adnan Beganović

Velški fudbalski stručnjak, koji je između ostalog vodio i veliki Real Madrid, John Toshack, imenovan je za novog selektora makedonskog nacionalnog tima.

Čelnici Fudbalskog saveza Makedonije i velški stručnjak sastali su se u Barceloni i dogovorili su saradnju. Detalji iste nisu poznati, a Toshack će na klupi naslijediti Mirsada Jonuza, koji je smijenjen zbog slabih rezultata.

U dosadašnjoj karijeri Toshack je između ostalog vodio Real Madrid, Bešiktaš, lisabonski Sporting, Depotivo La Corunu, Swanseu. Velšku reprezentaciju vodio je u dva navrata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije