Tošić nadomak Portsmoutha
Pakuje li bračni par kofere za Englesku?

Tošić nadomak Portsmoutha

Posrnuli Portsmouth u potrazi je za pojačanjima. Nakon što su prodali našeg Begovića, kasa je nešto punija te je za kakvu takvu borbu za opstanak neophodno i pokoje pojačanje.

Ime koje je, navodno, vrlo blizu potpisa za Portsmouth je srbijanski internacionalac Duško Tošić koji u Verderu nije ostavio nekog značajnijeg traga.

Tošić je mnogo poznatiji po svojoj supruzi Jeleni Karleuši te ne sumnjamo kako bi odlazak u Englesku za ovaj bračni par bio i dodatan marketinški izazov. Odličan primjer za takav poduhvat dao im je par Drpić-Celzijus sa svojim izletom u Njemačku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.