Tošić: Ostajem u CSKA

Fudbaler Moskovljana odgovorio na špekulacije

Tošić: Ostajem u CSKA

D. Vejo

Srbijanski fudbaler Zoran Tošić i dalje će nositi dres moskovskog CSKA.

Već nekoliko mjeseci unazad, brojni inostrani mediji sele ovog krilnog napadača u drugu sredinu kao što je turski Trabzonspor koji navodno nudi 2,3 miliona eura godišnje Tošiću. 

No, brojnim špekulacijama, on je odlučio da stane na kraj. Kako kaže, istina je potpuno drugačija.

"Veoma sam zadovoljan u CSKA. Imam sve što mi je potrebno. Ne bih da mijenjam klub niti sredinu. Srećan sam ovdje i nadam se da će moja priča i dalje ostati vezana uz ovaj klub. Ostajem u CSKA", jasan je bio Zoran Tošić.

Tošića sada čekaju reprezentativne obaveze. A priliku da dođu na korak od Mundijala u Rusiji, njegovi saigrači i on imaju 11. juna kada će na stadionu Rajko Mitić dočekati oslabljenu selekciju Velsa u sklopu kvalifikacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti