Tošović: Nismo iskoristili svoje prilike

Famos poražen od lidera

Tošović: Nismo iskoristili svoje prilike

D. Vejo

Osmo kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok, donijelo je sjajan derbi u Donjem Šepku gdje su snage odmjerili lider na tabeli Napredak i drugoplasirani Famos.

Više sreće, imali su domaćini koji su slavili s 2:0. Iako je tim iz Vojkovića imao nekoliko izglednih šansi, sreća im je okrenula leđa.

"Nažalost sa gostovanja u Donjem Šepku nismo se vratili sa pozitivnim ishodom. Smatram da smo ravnopravno parirali rivalu, a u nekim trenucima možda smo bili i bolji. Imali smo nekoliko sjajnih prilika ali smo pogodili prečku, što je kvalitetan protivnik znao da kazni. Okrećemo se narednom meču, gdje želimo trijumf", rekao je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Nenad Tošović

U narednom kolu, Famos će u Vojkovićima dočekati ekipu Jedinstva iz Brodca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi