Tosunović novi "zmaj"

Zvijezda se pojačala

Tosunović novi "zmaj"

Edmir Škorić

Bivši napadač Laktaša, Damir Tosunović (24) već nekoliko dana trenira sa ekipom Zvijezde, a jučer je potpisao i ugovor sa gradačačkim premijerligašem.

Nakon što je igrao za Orašje, Slobodu i Laktaše, pred Tosunovićem je novi izazov. Naime, ovaj 24-godišnji napadač jučer je potpisao ugovor sa gradačačkom Zvijezdom, a na Banja Ilidži trenira već nekoliko dana.

"Nama je igrač kalibra kao što je Tosunović upravo nedostajao i prezadovoljni smo zbog toga što će igrati za nas u narednoj sezoni. Tosunović je iskusan fudbaler, jer je ranije nastupao za nekoliko bh. klubova, a osim toga jedno je vrijeme igrao i u Hrvatskoj", kazao je u sportski direktor Zvijezde Ivica Cvitkušić u razgovoru za SportSport.ba.

Ekspedicija Zmajeva do početka prvenstva trenirat će u Gradačcu, a očekuju ih i dva prijateljska susreta. Prvi je na rasporedu već sutra, kada će Zvijezda odmjeriti snage sa Modričom u Modriči, a onda u subotu sa Rudarom u Prijedoru.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.