Tosunović prema Zadru?

Tosunović prema Zadru?

Edmir Škorić

Damir Tosunović, bivši napadač zeničkog Čelika i gradačačke Zvijezde, mogao bi drugi dio sezone dočekati kao nogometaš hrvatskog prvoligaša Zadra.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Tosunović bi brzo mogao postati član Zadra, no o tome ovisi odlazak Ivana Santinija, koji će prema svemu sudeći napustiti Stanove.

Mogućnost ovakvog scenarija potvrdio nam je i Tosunovićev zastupnik Ado Husarić.

"Damir je blizu angažmanu u Zadar, ali najprije moramo sačekati da Zadar riješi situaciju sa Santinijem. Nadam se da će u proljetnom dijelu prvenstva nositi dres ovog respektabilnog hrvatskog kluba", rekao nam je Husarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.