Tottenham dao Van Nistelrooyu rok od 48 sati

Tottenham dao Van Nistelrooyu rok od 48 sati

Tottenham je ponudio Ruud van Nistelrooyu da se vrati u Premier ligu, ali dao mu je rok od 48 sati da odgovori na ponudu, poše Daily Mirror.

Van Nistelrooyu ugovor sa Hamburgom ističe na kraju sezone, a sigurno će karijeru nastaviti negdje drugo. Iskusni Holnanđanin ima ponudu Tottenhama, a za njega se interesuju još Malaga i Blackburn.

Iskusni napadač nedavno je rekao kako bi se volio vratiti u Premier ligu, gdje je ranije u pet godina postigao 150 golova, a sada ima priliku za to.

Harry Rednkapp je dao Van Nistelrooyu rok od 48 sati da odgovori da li će prihvatiti ili ne dvogodišnji ugovor koji mu je ponuđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti