Tottenham dovodi Kjaera

Tottenham dovodi Kjaera

Edmir Škorić

Engleski Tottenham Hotspur blizu je dovođenja danskog reprezentativca Simona Kjaera u svoje redove.

Simon Kjaer, štoper italijanskog Palerma, svojim dobrim igrama u dresu kluba i reprezentacije Danske privukao je pozornost nekoliko evropskih velikana. U ljeto su za njegove uslube bili zainteresovani Juventus i Milan, no britanski Daily Mail da je u zimskom prelaznom roku njegovom potpisu najbliži Palermo.

Navodno, sportski direktor Palerma Walter Sabatini posjetio je London kako bi sa čelnicima Spursa razogvarao o mogućem transferu Kajera za jedanaest (11) miliona funti odštete.

Isti list navodi kako bi Tottenham, ukoliko dovede mladog Danca, tako dobio bitku sa Manchester Unitedom, Cityjem i Liverpoolom, koji također žele dovesti Kjaera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti