Tottenham i City pregovaraju oko Adebayora

Tottenham i City pregovaraju oko Adebayora

Harry Redknapp, menadžer Tottenhama, potvrdio je da predsjednik kluba pregovara sa Manchester Cityjem oko Emmanuela Adebayora.

"Predsjednik pregovara sa Manchester Cityjem oko igrača, ali ja zaista ne znam dokle su došli ti pregovori", rekao je Redknapp.

Tottenham duže vrijeme traži napadača, a jedna od meta je Adebayor koji je pao u nemilost u Manchster Cityju i proveo dio prošle sezone u Real Madridu na posudbi.

Tottenham i City su već neko vrijeme u pregovorima, ali navodno problem bi mogli stvoriti zahtjevi za platu togoanskog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.