Tottenham ne želi prodati Balea i Modrića

Tottenham ne želi prodati Balea i Modrića

Trener Tottenhama Harry Redknapp je odbacio svaku mogućnost da Luka Modrić i Gareth Bale ovog ljeta napuste White Hart Lane.

Bale je prema pisanju engleskih medija jedna od glavnih želja menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona, ali Redknapp kaže kako nema namjeru prodavati svoje najbolje igrače, a to uključuje i Modrića, sa čijim se transferom na Old Trafford također nagađalo ove sedmice.

"Ne želim prodati Modrića ili Balea, nema šanse, apsolutno nema šanse. Ti su mladi igrači budućnost kluba i mi ne bismo smjeli prodavati svoje najbolje igrače poput Modrića i Balea. Ako ih prodamo, što ćemo onda dalje? Ako želite napredak kluba, onda ne smijete prodavati takve igrače. Mi gradimo novi stadion, napravili smo novi trening centar i ovaj klub ide naprijed", rekao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.