Tottenham odredio cijenu za Eriksena

Danac ulazi u posljednju godinu ugovora

Tottenham odredio cijenu za Eriksena

Admin Čaušević

Christian Eriksen će biti jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta. 

Danski reprezentativac godinama igra sjajno u Tottenhamu te je možda i pravi trenutak da promijeni sredinu te potpiše za neki veći klub.

Daily Mirror piše kako je Tottenham odredio cijenu za svoju zvijezdu. Ko želi vidjeti Eriksena u svojim redovima morat će platiti najmanje 150 miliona eura. Iznos kojeg definitivno može priuštiti nekoliko klubova, uključujući Real Madrid koji je jako zainteresovan. 

Eriksenu ugovor s Pijetlovima ističe na ljeto sljedeće godine, za sada nema naznaka oko produženja saradnje zbog čega je ljetni prelazni rok posljednja prilika za londonski klub da na ovom 27-godišnjaku zaradi dobar novac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi