Tottenham okuplja ekipu oko Balea: Uskoro stiže i Yilmaz

Turski napadač na White Heart Laneu

Tottenham okuplja ekipu oko Balea: Uskoro stiže i Yilmaz

Midhat Šljivak

Gareth Bale će i naredne sezone ostati u dresu ekipe Tottenhama, a rukovodstvo londonskog tima odlučilo je da svojoj zvijezdi izađe u susret, te da stvori ekipu koja će se boriti za Ligu prvaka.

Nakon što su već dogovorili transfer brazilskog reprezentativca iz redova Corinthiansa Paulinha, novo pojačanje tima sa White Heart Lanea trebao bi biti sjajni turski napadač Burak Yilmaz.

Burak iza sebe ima fantastičnu sezonu sa Galatasarayem, s kojim je igrao četvrtfinale Lige prvaka, te je osvojio titulu prvaka, ponajviše zahvaljujuću upravo njemu.  Spursi su spremni Galati platiti 20 miliona eura, što bi moglo biti dovoljno Galatasarayu da pusti ovog fantastičnog napadača.

Pored Tottenhama interes za Buraka su pokazali Atletico Madrid i Fiorentina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.