Bore se za Ligu prvaka, doveli su dva zvučna imena, ali ne i igrača iz sedme lige

Neobična priča

Bore se za Ligu prvaka, doveli su dva zvučna imena, ali ne i igrača iz sedme lige

A. Čaušević

Prijelazni rokovi pišu neobične priče, a jedna takva nam stiže iz Engleske. 

Klubovi iz Premiershipa su najbogatiji na svijetu. Iako im novac ne bi trebao predstavljati problem čini se da to ponekad i nije tako.

Tottenham je među najboljim klubovima Premiershipa i dolaskom Antonija Contea ravnopravno se bori za Ligu prvaka.

Pijetlovi su uspjeli dovesti dvojicu igrača iz Juventusa, slavnog italijanskog velikana, ali ne i metu iz sedmog ranga engleskog fudbala.

Meta Pijetlova je bio 19-godišnji Olli Tanner koji nastupa za ekipu Lewesa koja se takmči u Isthmian Football Leagua takmičenju.

Klubovi su dogovorili sve detalje, ali na veliko iznenađenje Tottenham nije uspio pronaći zajednički jezik sa Tannerom, pa je sve propalo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga su navijači kluba iz sjevernog Londona ostali razočarani te su mnogi zapitali zar je Tottenham toliko nisko pao.

Podsjećanja radi, Bentancur je plaće 19 miliona plus šest miliona bonusa, dok će posudba i igrački karton Kulusevskog koštati 45 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi