Tottenham pokazao interes za Gourcuffa

Tottenham pokazao interes za Gourcuffa

Tottenham je izrazio interes za dovođenje veznjaka Lyona, Yoanna Gourcuffa s obzirom da se suočavaju sa nekim problemima u veznom redu.

Spursi će biti naredna ti mjeseca bez Toma Hddlestonea, a Niko Kranjčar će gotovo pa sigurno napustiti White Hart Lane, te će tako biti "kratki" u veznom redu.

Na meti je 24-godišnji Yoann Gourcuff kojeg Lyon ne želi pustiti za manje od 25 miliona eura, a na ljeto je u redove Lavova došao iz Bordeauxa za 22 miliona eura.

Međutim, nije opravdao očekivanja. U dosadašnjih 14 utakmica postigao je dva gola i upisao isto toliko asistencija. Ovaj igrač koji je 2008. godine dobio nagradu za najboljeg mladog igrača u izboru France Footballa ranije je bio povezivan sa Arsenalom i Manchester Cityjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.