Tottenham ponovo pokušava dovesti Moutinha

Portugalac prva želja tima iz Londona

Tottenham ponovo pokušava dovesti Moutinha

Londonski klub bio je na pragu dovođenja Portugalca u zadnjim danima ljetnog prelaznog roka, ali je transfer na kraju propao. 

Cilj Tottenhama ove sezone je izboriti Ligu prvaka, tim iz Londona trenutno je na dobrom putu, nalazi se na trećoj poziciji, a Portugalac bi samo pomogao u ostvarenju tog cilja. Pitanje je da li će Moutinho željeti napustiti Porto prije ljeta jer je njegov klub i dalje u Ligi prvaka. 

 

Tottenham bi morao izdvojiti 31 milion eura za Moutinha, a procjenjuje se da bi sedmična plata Portugalca iznosila 123.000 eura. Pored svega toga Moutinho je i dalje želja broj jedan Andre Villas-Boasa, koji je mladog igrača lično skautirao na susretu protiv PSG-a u posljednjem kolu Lige prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.