Tottenham poslao ponudu za M'Vilu

Tottenham poslao ponudu za M'Vilu

Prema informacijama koje stižu iz ekipe Rennesa , Tottenham je poslao ponudu za francuskog veznjaka, Yanna M'Vilu.

Francuske ekipa za usluge svog veznjaka traži isključivo 15 miliona funti dok londonska ekipa ima nešto drugačiju cifru i uslove plaćanja na umu. Tačnije, Mamuze nude 12.7 miliona funti te plaćanje na rate.

Iz Rennesa su poslali odgovor u London u kom stoji prijedlog za susretom i otvorenim pregovorima oko 22-godišnjeg fudbalera. Francuska ekipa je također istakla kako postoji interes još jednog engleskog kluba, međutim nije otkriveno o kome se radi. Prema nekim navodima radi se o ekipi Newcastlea.

M'Vila je već ranije odbio ekipe Zenita i Shakhtara te se pretpostavlja da je zainteresovan za prelazak na White Hart Lane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.