Tottenham poslao ponudu za Sambu

Tottenham poslao ponudu za Sambu

Phil Jagielka odbio je preći u Arsenal, a Topnici bi mogli zadoiti još jedan udarac, jer je Tottenam posalo ponudu za Chrisa Sambu, defanzivca Blackburna.

Jagielka je bio primarni cilj Arsena Wengera, no kako stvari od njegovog prelaska na Emirates neće biti ništa. Da stvar još bude gora Spursi su poslali ponudu za Sambu.

Stoper Blackburna bio je na listi želja francuskog stručnjaka. No, kako je on pažnju posvetio Jagielki, njihov ljuti rival Tottenham posalo je ponudu za Sambu.

Samba je u februaru potpisao novi dugogodišnji ugovor sa Roversima, ali nekoliko puta nakon toga istakao je želju za odlaskom u klub koji nastup u Evropi.

Engleski mediji pišu da je Tottenham ponudio Blackburnu uz novac i jednog igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.