Tottenham prati situaciju oko Pandeva

Makedonac više nema mjesta u prvom timu

Tottenham prati situaciju oko Pandeva

Goran Pandev više nema mjesta u prvom timu Intera i vjerovatno će napustiti Giuseppe Meazzu na ljeto. Interesovanje za makednoskog napadača pokazao je Tottenham.

Pandev je spreman napustiti Inter na ljeto, jer je ispao iz prvog tima nakon dolaska Leonarda. 27-godišnji napadač bio jedan od ključnih igrača Josea Mourinha prošle sezone.

Od dolaska portugalskog stručnjaka više vremena provodi na tribinama nego na terenu. Tu situaciju pomno prati Tottenham.

Smatra se da bi sedam i pol miliona funti bilo Spursima dovoljno za Pandeva. Inter bi također bio spreman prodati Makedonca kako bi napravio mjesta za dovođenje Luca Castaignosa iz Feyenoorda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.