Tottenham se uključuje u utrku za Cahilla

Tottenham se uključuje u utrku za Cahilla

Harry Redknapp, menadžer Tottenhama, nada se da će pobijediti u utrci sa Arsenalom i Manchester Cityjem za stopera Boltona, Garyja Cahilla, piše Daily Mirror.

Tottenham prati Cahilla nekoliko mjeseci i navodno sada su spremni ponuditi Boltonu Sebastiena Bassonga ili Younesa Kaboula plus 17 miliona funti.

Arsenal se najbiše povezivao sa Cahillom, nakon što je legenda Topnika Ray Parlour rekao da bi stoper Boltona bio savršen za tim sa Emiratesa.

Manchester City je možda u prednosti u utrci za 25-godišnjeg stopera, jer su sigurno spremni ponuditi najveću svotu novca, a uz to nastupat će u Ligi prvaka, za razliku od Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti