Tottenham zainteresiran za Ibiševića

Pijetlovi nude 8 miliona eura

Tottenham zainteresiran za Ibiševića

Adnan Beganović

Iako je do januarskog prelaznog roka ostalo još više od mjesec dana, mnogo evropski klubovi su već u potrazi za eventualnim pojačanjima. Kako to već biva u nekoliko posljedjih godina i bh. igrači spominju se kao pojačanja brojnih evropskih klubova.

Jedan od onih koji bi, bar prema pisanji inostranih medija mogao promijeniti klub je i naš reprezentativac i napadač Hoffenheima Vedad Ibišević.

Njegovo ime povezuje se sa mnogim talijanskim klubovima, no danas dolaze informacije koje govore da bi Ibiševića u svojim redovima rado vidio i Tottenham.

Inostrani mediji pišu da su Pijetlovi stupili u pregovore sa Hoffenheimom, te da su spremni njemačkom klubu na ime obeštečenja za Ibiševića platiti 8 miliona eura.

Podsjetimo, Ibišević sa Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.