Tottenham želi Carrolla

Pijetlovi spremaju ponudu od 15 miliona funti

Tottenham želi Carrolla

Sve je izglednije da će Newcastle u januaru prodati napadača Andyja Carrolla, a Tottenham je spreman ponuditi 15 miliona funti za 21-godišnjeg reprezentativca Engleske.

Kako piše Goal.com, Harry Redknapp je spreman ponuditi i dva igrača, Robbiea Keanea i Davida Bentleyja. Međutim, vlasnik Newcastlea, Mike Ashley je spreman pustiti svog najboljeg igrača za gotovinu.

Carroll je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor sa Svrakama, međutim veoma je blizu napuštanja St. James Parka u januaru. Novi menadžer Svraka, Alan Pardew svjestan je ukoliko se to dogodi da će se boriti za opstanak.

Tottenham se povezivao sa još nekim napadačima, ali Harry Redknapp smatra da bi dovođenje Carrolla bilo najmanje rizično, jer je on već dokazao da zna zabijati golove u Premier Ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.