Tottenham želi Iaquintu

Potvrdio igračev menadžer, no konkretnih ponuda nije bilo

Tottenham želi Iaquintu

Nekoliko klubova je zainteresovano za usluge Juventusovog napadača, Vincenza Iaquinte, a njegov menadžer, Andrea D'Amico je otkrio kako je jedan od tih klubova engleski Tottenham.

Već se duže vrijeme priča o mogućem odlasku Iaquinte iz redova Stare dame, a kako se bliži januarski prelazni rok te priče su intenzivnije.

"Nekoliko klubova je zainteresovano za njega, a jedan od njih je Tottenham", rekao je Andrea D'Amico.

Nedavno se pojavila vijest kako je Tottenham već poslao ponudu torinskom klubu, ali to je menadžer 31-godišnjeg napadača demantovao.

"Nije bilo nikakvog ozbiljnijeg telefonskog poziva, niti konkretnih ponuda. Također ne znam ništa ni o 13 miliona eura koliko se spominje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.